• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Home

Met mijn muziek met Schotse ruit, springt Úw feest er bovenuit!


U heeft wat bijzonders te vieren en had daarvoor een doedelzakspeler in gedachte? Dan bent u hier aan het juiste adres! Mijn Schotse doedelzak en ik vormen een bij uitstek geschikt koppel voor het opluisteren van al uw bijzondere gelegenheden.

Voor vrijwel ieder evenement, waarmee u in de schijnwerpers wilt komen, is doedelzakmuziek in te zetten: een huwelijk, een verjaardag of een jubileum, Uw nieuwe pand dat wordt geopend, een schip dat te water wordt gelaten, een faillisement (wel vooraf betalen graag), een presentatie, expositie of promotie, een vrijgezellenfeest, Highland Games (of wat daar voor door moet gaan), reveille's (mensen uit bed toeteren), ochtendserenade's, kind-erbij-slagfeesten (evt. inclusief theoretische en diepgaande practische instructie...), braderieën, aanmoedigingen, feestafsluitingen (bewezen effectief!), echtscheidingen (dit is nieuw), uw 'heengaan' (maar wacht daar nog maar even mee), lezingen omtrent de Schotse muziek, whisky en cultuur (met een acceptabel waarheids- en alcoholgehalte), feestelijke in-, uit-, op- en aftochten, buurt-, dorps-, ahum- en zomaarfeesten, radio- en televisieopnames (nu ook in HD!), etc., etc.
Kortom: geeft Ú een feestje? Speel ík een deuntje!

Daar ik woonachtig ben in de stad Groningen (Stad), ligt mijn primaire werkterrein hoofdzakelijk in de drie noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) en Ost-Friesland (Duitsland), zeg maar met een straal van ±100km rondom ofwel 1 uur rijden vanaf de stad Groningen.
Dit belet mij echter niet om ook andere delen van het land en daarbuiten te bezoeken.

Bel nu: 0654 227 140

Een SMS-je kan ook

Ook voor het leren spelen van de Schotse doedelzak kunt u bij mij terecht! Op een natuurlijke wijze maak ik u wegwijs in de beginselen van het spelen van de doedelzak. De grote Schotse doedelzak. De nadruk komt te liggen op ZELFSTANDIGHEID en ZELFREDZAAMHEID van de speler.
Voor verdere informatie, kijk hiernaast maar even onder het kopje 'Lessen'.